EventingPRO - Video Analyse Sessie

Beschikbaar

Omschrijving

Deze speciale Video Analyse Sessie staat volledig in het teken van de houding en zit van de ruiter tijdens de cross(training). Ruiters van alle niveaus hebben baat aan deze avond of het nou je doel is om de 5* in Badminton te winnen of simpel je B cross uit te rijden. Als je hoofddoel is om je rijden, training en prestatie te verbeteren, dan is deze Video Analyse Sessie helemaal voor jou bestemd.

Aan de hand van haar uitgebreide video bibliotheek zal Caroline de avond leiden en diepgaande uitleg geven over het belang van een juiste lichaamshouding (en meer) in eventing. Een unieke kans om haar (in het engels) het hemd van het lijf te vragen.

Deze avond betreft een gezamenlijke theorieavond. Vooraf en aansluitend is er de mogelijkheid om, onder het genot van een hapje en drankje, te shoppen bij Brandhof Ruitersport.

Datum: vrijdagavond 30 augustus 2019
Start: 19.30 uur
Locatie: Brandhof Ruitersport, Renswoude

Instructeurs met een KNHS instructeurslicentie Springen en / of Eventing krijgen 40 theoriepunten op de overige kwalificaties.

Over Caroline:
Caroline heeft verschillende paarden opgeleid tot 4* niveau en heeft o.a. mee gereden in Badminton, Burghley, Bramham & Blenheim. Ze is niet alleen de trainer van wereldkampioen Ros Canter, maar ook de bondscoach van het Britse nationale U18 eventingteam en junioren.

Ze focust zich daarnaast op het coachen van ruiters en andere coaches om hun skills te vergroten. Haar doel is om vertrouwen & overtuiging te ontwikkelen door de juiste basis op te bouwen.

Caroline is een British Eventing & Dressage accredited Coach en heeft ook een FBHS (Fellowship of the British Horse Society) kwalificatie. Deze kwalificatie wordt gezien als een van de hoogste gewaardeerde coaching accreditaties in de wereld.


Faciliteiten

Datum 30-08-2019
Discipline Eventing

Afbeeldingen